Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    Колега това е баща ми пак ли е щпорил ЖТД то или е бил културен тои за сега не влиза в форума но има време
    Кротък беше само се почудих защо след като му свирнах над 3-4 пъти неми отвъна но няма значение
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
      и аз се бях запътил на там и гледах бързо да се махна от центъра ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
      С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на Локото
      Мерси колега от Обеля съм но доста често ходя към надежда. И аз съм те засичал доста пъти предимно около Биллата
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
        Мерси колега от Обеля съм но доста често ходя към надежда. И аз съм те засичал доста пъти предимно около Биллата
        Нали знаеш виждаш ли Надежда значи си в Обеля мое измислиме некоя празнична бира!
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Бала 155 2,0 до оградата на мултигруп на Г.М.Димитров
          С клубни стикери на задните врати
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• "Поздрав" за шофьора на тъмна /синя или черна/ Алфа 156 седан - СН8707.. , който снощи около 23ч., на кръговото след АМ Тракия реши да ни изпревари всички 5 коли,които бяхме навлезли в кръговото и накрая от лявата лента да ми сече пътя за да завие към Ст.Загора.Явно не му пукаше, че видимостта беше не повече от 15-20 метра, а и настилката беше достатъчно хлъзгава.
            ЕВАЛА на такива като него
            Нямаше стикер и незнам дали чете форума, но все пак...
            Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
            Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Ами както в доста теми вече колеги изказаха мнение, 156 вече е доста популярен модел...

Comment

• Евала на пича със тъмна 156-тица, който вчера ме опъти как да стигна до езерото в Банкя Интересно ми е дали чете форума
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• с кой колега неска се поздравихме при 74-то в надежда
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Поздрави на колегата със зелената 33ката, с който се поздравихме на Гешов

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Вчера се засякахме с Buxalkata на Темпо-то в Надежда, аз му цъкнах аварийките, ама явно той не ме позна
                      другия път малко по обедително колега ,че спя общо взето всеки път
                      http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• днес сутринта форумна сива 155ца беше засечена в люлин

Comment

• Sm0k засечен токущо пред вкъщи
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Вчера около 13 часа на паркинга на Супермаркет Пени ,колега съсъ същата досущ като мойта 166 -сребриста,с номера от ляво ми изкара акъла.Реших ,че ми задигат возилото.Да си каже кой е
                            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Днес в 16:10 по Дойран мина една светла 159SW.Вдигнах му ръка в последния момент, защото ми се видя като колегата mury.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Ами както в доста теми вече колеги изказаха мнение, 156 вече е доста популярен модел...
                                Това е май единствената причина поради която ще взема да я сменя.))
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X